joi, 28 martie, 2024

Declaratia “PICANTA” facuta de GINA PISTOL! Ce conditii trebuie sa indeplineasca chef CATALIN SCARLATESCU pentru a se casatori cu el: “Am rochia de mireasa…” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol este cu adevarat pata de culoare, dar si de sex-appeal in emisiunea Chef la Cutite, avand mereu grija sa transforme atmosfera intr-una… picanta, atat prin aparitiile in rochite sexy, cat si prin schimburile savuroase de replici pe care le are in fiecare editie cu Chef Catalin Scarlatescu!
Dupa ce a redevenit o femeie libera, Gina starneste si mai multe pasiuni, iar Scarlatescu se afla adesea in preajma prezentatoarei TV, avand grija sa o intarate cu glume, spre deliciul celor din platou. Insa, de data aceasta, Gina Pistol a fost cea care i-a… copt-o lui Scarlatescu, anuntand conditia esentiala pe care acesta trebuie sa o respecte pentru ca blondina sa-i devina sotie: “Daca ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasa in masina!”. Catalin nu a ramas indiferent si i-a dat replica: “Ai grija ce-ti doresti, Gina!”. In jocul celor doi au intrat si colegii lui Scarlatescu, Chef Bontea si Chef Dumitrescu: “Catalin, rochia e pentru tine, sa mergi sa o probezi. Noi tot incercam sa te insuram, o sa incercam si sezonul urmator daca nu reusim acum!“, au comentat cei doi. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img