vineri, 26 aprilie, 2024

Declaratie BIZARA a premierului Mihai Tudose: “Hai sa schimbam legea pana nu ramane Simona Halep gravida”

Distribuie:

Publicat:

Premierul Mihai Tudose se tine de glume, daca le putem numi asa. Acesta a declarat luni seara, la Antena 3, ca intentia de plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului la o suma maxima echivalenta cu 1.800 de euro are in vedere evitarea pe mai departe a unor derapaje in domeniu si elaborarea unei legi care sa nu mai poata fi interpretata. Acesta a mai adaugat: “Mai in gluma, mai in serios, radeam cu cativa colegi: ‘domn’e, hai sa o schimbam (legea — n.r.) pana nu-i incolteste foarte serios ideea, cuiva, sa ramana gravida, sa faca un copil, ma refer la Simona Halep“. 

“Daca vreti sa facem ceva in tara, haideti sa fim sinceri sa punem in lumina reflectoarelor toate nenorocirile, sau nebuniile care au crescut intre timp. Astazi, cand stam de vorba, e 85% din salariu. Cineva, acolo, a spus, de bun simt: ‘domn’e, nu toti au salariu, obtin bani din alte venituri, (…) se ocupa cu miniagricultura in jurul casei, revinde, are un venit’. Ei, apoi de la asta s-a ajuns la venituri, eu stiu, inclusiv daca-si vinde casa. Si mai in gluma, mai in serios, radeam cu cativa colegi: ‘domn’e, hai sa o schimbam (legea — n.r.) pana nu-i incolteste foarte serios ideea, cuiva, sa ramana gravida, sa faca un copil, ma refer la Simona Halep, fiindca veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, importante, cateva milioane de euro si va trebui sa-i dam 85% din venituri’. Nu, au fost derapaje si (…) haideti sa le facem (prevederile legale — n.red.) sa nu mai poata fi interpretate”, a declarat Mihai Tudose, intrebat despre preconizata plafonare a indemnizatiei de crestere a copilului la o suma maxima, echivalentul a 1.800 de euro, asa cum este in Germania, scrie Agerpres.

Premierul a mai spus ca nu este normal cand cineva vine si sustine ca este indreptatit “sa primeasca 30 de mii de euro alocatie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img