sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Declaratii fara perdea! O tanara mama din Iasi spune ca a fost batuta de sot pana i s-a declansat nasterea! Barbatul arunca BOMBA despre femeie! VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 O tanara din Iasi, insarcinata in sate luni, a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batuta de sot • Ea a fost dusa de un echipaj medical, iar la scurt timp a nascut o fetita • In acest caz a fost deschis un dosar penal, iar politistii fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii • Desi pe numele sotului femeii a fost deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente, acesta nu se considera vinovat

O tanara in varsta de 34 de ani, din Iasi, a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batuta de sot. Aceasta era insarcinata in sapte luni si imediat dupa ce a ajuns pe mana medicilor a nascut o fetita. In fata politistilor si a medicilor aceasta a povestit ca a fost lovita cu bestialitate de sot.

Politistii au deschis un dosar penalpentru lovire si alte violente pe numele lui Raducu Chirila si l-au audiat. Declaratiile barbatului nu sunt tocmai identice cu cele ale femeii. Raducu sustine ca de ceva vreme sotia lui, Lenuta, a inceput sa consume alcool, cu toate ca era insarcinata. In timp ce femeia si bebelusul se aflau sub atenta supraveghere a medicilor, barbatul are de dat explicatii in fata legii.

Reporterii BZI au discutat cu el si au aflat intreaga poveste. Barbatul spune ca a cunoscut-o pe Lenuta la scurt timp dupa ce a incheiat o relatie si credea ca totul va fi bine. Lenuta avea un copil dintr-o relatie anterioara, la fel ca Raducu. Impreuna au mai facut un copil, in varsta de un an si opt luni, iar acum asteptau pe cel de-al doilea copil.

"Consuma alcool, desi era insarcinata"

Barbatul spune ca sotia lui s-a schimbat in ultima perioada. "Ea s-a apucat de baut in ultima vreme chiar daca era gravida. Am incercat sa-i explic ca nu este bine sa faca asta, i-am spus ca ar trebui sa aiba grija de copii, dar nu ma inteleg cu ea. Oricum ceea ce spune ea nu este adevarat. Nu spune adevaul. Eu am incercat sa ma duc la ea si la copil, dar nu m-au lasat de la spital sa merg la ei. I-am cumparat ce le trebuie… Stau cu ea de dragul copiilor… Asta este…", a declarat Raducu.

Adevarul este undeva la mijloc, ca de fiecare data. Pacat este ca in astfel de situatii sunt implicati copiii fara nico vina. Daca se va dovedi ca spusele femeii sunt adevarate, barbatul risca sa ajunga dupa gratii. Deocamdata, atat starea femeii, cat si a bebelusului este buna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img