joi, 28 martie, 2024

DECLARATIILE lui Liviu Dragnea: Mesajul transmis presedintelui Klaus Iohanis! Ce spune despre Laura Codruta Kovesi

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis ministrilor si premierului Mihai Tudose ca Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate in domeniul economic. Imediat dupa declaratiile presedintelui, o agentie de rating a anuntat ca Romania va depasi tinta de deficit de 3% pentru 2017, ajungandu-se la 3,7%.

”Eu ma uit la ce spune premierul, cu mult respect fata de orice agentie. El face tot pentru a nu depasi deficit de 3%, ceea ce se va obtine. Ministrul de Finante nu a prezentat nicio rectificare bugetara. Multe ministere au cheltuit foarte putini bani, ceea ce e de neacceptat. La coalitie nu discutam despre ingrijorarile unor oficiali romani (n.r. despre ingrijorarile lui Klaus Iohannis). Cei din ALDE sunt de acord cu noi sa se mearga pe aceasta analiza, a taxei de solidaritate.”, a spus Liviu Dragnea.

Intrebat despre atacul Laurei Codruta Kovesi, Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nu a fost chemat pana acum la DNA, dar nu exclude ca in perioada urmatoare sa se intample acest lucru. Dragnea sustine ca nu a discutat cu Kovesi la ambasada Frantei, dar campania din ultima perioada ii ridica multe semne de intrebare si promite ca va incepe sa vorbeasca.

”Nu, nu am fost chemat la DNA. Eu n-am fost chemat pana acum, dar asta nu inseamna ca nu pot fi chemat. Dupa o asemenea campanie, nu stiu daca a mai fost o asemenea campanie in Romania, cu ciorbe reluate, reincalzite. Eu am o multime de semne de intrebare si voi incepe sa vorbesc. Nu am vorbit la ambasada Frantei. Doar prin privire nu poti comunica nimic”, a declarat Liviu Dragnea.

In alta ordine de idei, Liviu Dragnea sustine ca este stupefiat din cauza faptului ca niciun parchet nu s-a autosesizat ca urmare a declaratiilor fostei sefe AEP, Ana Maria Patru, cea care spunea ca a fost santajata sa faca denunturi despre Ponta si Dragnea. Liderul PSD a precizat ca in lipsa unei actiuni a unui parchet va face el o plangere pentru a se face cercetari in acest caz.

Nu stiu, ca nu fac asemenea analize. In general stiu ca nu se folosesc nume in astfel de interviuri, dar stiu ca ma asteptam sa vad niste reactii de la Parchetele din Romania dupa ceea ce a spus Ana Maria Patru, care spune ca a fost santajata pentru a spune ceva despre mine. Eu astept, poate se sesizeaza cineva, dar daca nu voi face o plangere, pentru ca astept sa primesc niste raspunsuri (…) Daca nu se autosesizeaza nimeni si probabil nu se va sesiza nimeni, ca nu este o chestie atat de importanta. Nu stiu impotriva cui voi face plangere, probabil impotriva acelui procuror, nu stiu, voi discuta cu avocatii si voi decide”, a spus, in incheiere, Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img