vineri, 19 aprilie, 2024

Decorațiuni care să vă lumineze casa și sufletele

Distribuie:

Publicat:

Decorațiuni care să vă lumineze casa și sufletele

În așteptarea cu emoție a marii sărbători pascale a primăverii, ocazie ideală să ne reîncărcam cu mult optimism și veselie, am dat frâu liber imaginației și am creat o colecție cu cele mai frumoase decoratiuni de Paste, simboluri dragi, pe placul tuturor, figurine create cu pasiune și dăruire, pornind de la anotimpul primaverii și simbolurile acestei sărbători.

              Ca la fiecare sărbătoare pascală, cele mai importante sunt nelipsitele ouă pictate în diferite culori, pufoșii puișori galbeni la care adăugăm multe oițele jucăușe și veselii iepurași, precum și aranjamentele florale, întotdeauna nelipsite sunt și noile coșulețe, minunatele flori de primăvară care abia așteaptă să inunde casele prin coloritul lor, însoțite de lumina oferită de lumânărelele ce bucură și umple inimile de speranța renașterii.

Venim în ajutorul tău, oferindu-ți toate articolele de care ai nevoie, pentru a compune acasă , cu drag, un cadru festiv, spre încântarea familiei și a invitaților, un decor de poveste folosind simbolurile noastre pascale, o feerie de primăvară în luminată sărbătoare!

Fiindcă imaginația noastră nu are bariere, mai ales primăvara, oferim câteva proiecte de amenajare festivă a casei sau a mesei, idei pe care le puteți pune foarte simplu în practică.

O încântare vizuală, putem obține din coronițele ornate cu ramuri verzi, floricele colorate, la care se adaugă și o figurină simbol și înnobilată cu o lumânare. Coronița o putem așeza în centrul mesei festive, sau la ușa de la intrare.

Fiindcă piesa principală a sărbătorii este oul, pe această tematică a frumoasei sărbători pascale, putem crea o coroniță din ramuri verzi, ornată doar cu ouă în diferite culori, aranjament perfect pentru centrul mesei, bineînțeles cu nelipsita lumânare.

            O altă creație propusă, frumoasă, mai amplă, dacă spațiul nostru e mai generos, putem construi o arcadă de trecere plină de buchete de verdeață, alternând cu multe flori și figurine pascale, poziționată pe alee, terasă, sau chiar în conturul ușii casei.

Pentru că Paștele este o perioadă și o sărbătoare sfântă pentru toți creștinii, tot atunci au loc și cele mai multe donații și strângeri de fonduri pentru susținerea mai multor cauze. Pentru a face aceste cauze mai interactive pentru toți cei implicați, conform Wikipedia.org, în 2012 a fost organizată o mare vânătoare a ouălelor de Paște, cunoscută sub denumirea de Faberge Big Egg Hunt, având drept scop adunarea fondurilor pentru ajutarea copiilor vulnerabili prin acțiunea Action for Children.

Așadar, cu toții putem face ceva frumos pentru oricine în orice perioada a anului, dar mai ales în perioada aceasta de Paște, când trebuie să fim înconjurați la masa festivă de familie și apropiați.

În concluzie, nu trebuie să așteptați până în ultima zi a sfintelor sărbători de Paște să îi surprindeți pe cei dragi cu o masă și o casă decorată festiv, ci le puteți face o surpriză plăcută încă de acum, comandând decorațiuni de sărbătoare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img