vineri, 29 martie, 2024

Decoratiunile sufletului tau

Distribuie:

Publicat:

La fel ca în fiecare primăvară, ne-am pregătitși de această dată să întâmpinăm cu multă bucurie, renașterea și optimismul, pe care le oferim vizitatorilor nostri, prin prezentarea colecției noastre de decoratiuni pe care le propunem și care sperăm să vă inspire in conceperea celor mai spectaculoase aranjamente.

Decoratiunile din flori artificiale pline de culoare, cum ar fi macii, bujorii, crinii, dar si gingașele flori de câmp pe care vi le prezentăm și le propunem, vă pot aduce inspirație în crearea de spectaculoase aranjamente, care mai de care mai îndrăznețe combinând florile în cele mai diverse buchete colorate.

In decoratiunile florale, imaginația și creativitatea nu pot avea limite, astfel că puteți surprinde, îmbogățind ornamentele folosite în interior, prin includerea coșulețelor sau a casetelor de lemn, a lumânărilor, a diferitelor panglici, precum și adăugarea diferitelor fructe și stamine, toate acestea fiind oferite în gama noastră de produse. De asemeni puteti crea un inedit aranjament tematic, plin de culoarea și savoarea grădinii folosind îmbietoarele legume și fructe aranjate in coșulețe in care au loc bineînțeles si nelipsitele buburuze, gărgărițe, albinuțe, fluturași și veselele ciupercuțe.

Aceste creații florale, infrumusețeaza și dau stil interiorului casei, prin amplasarea lor, fie în centrul mesei festive, fie în orice spațiu care se dorește a fi scos în evidență, prin mai multă culoare si veselie.

Cu ajutorul plantelor artificiale curgatoare, a ghirlandelor, precum și cu ajutorul crenguțelor verzi, vă recomandăm să realizați în mod facil si rapid, o arcadă durabilă și spectaculoasă care,  prin amplasarea acesteia în exterior, la alegere în curte, în terasă, sau ca încadrament frumos și elegant al ușii, impresionează musafirii, inspirând bună dispoziție încă de la intrarea in casă.

La aceste aranjamente florale minunate, trebuie să recomandăm neapărat, adăugarea unui strop de magie al serilor de sărbătoare, astfel un plus de lumină in casele și spațiile exterioare e binevenit întotdeauna și am avut grijă printr-o gamă bogată a articolele noastre, să oferim și să inspirăm în crearea unui spațiu de poveste, cu ajutorul lampioanelor in toate culorile, a ledurilor în forme diverse, însoțite fiind de nelipsitele baloane prezente în toate culorile și formele, care aduc întotdeauna multă bucurie.

Primavara e anotimpul înnoirii și învierii, un anotimp frumos ca o sărbătoare, să presărăm viața și casa noastră cu gingașe petale de flori, care dau încântare și farmec vieții, petale de flori, pe care vi le oferim cu mare drag,în toată gama coloristică.

Va asteptam cu caldura si inima deschisa pe decodamira.ro pentru a ne decora impreuna casa si ne a bucura de perioada luminata care se apropie cu pasi repezi.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img