joi, 28 martie, 2024

DELIA a implinit 35 de ani si a dat o petrecere de pomina! Vezi imaginile de la aniversarea cantaretei – GALERIE FOTO

Distribuie:

Publicat:

Delia este una dintre cele mai de succes cantarete din Romania, bucurandu-se un public numeros, care o sustine si o apreciaza neconditionat. Deoarece a avut un an aglomerat, cu multe concerte si proiecte, vedeta si-a luat o vacanta bine meritata, iar noaptea trecuta si-a serbat ziua de nastere cu o petrecere de pomina, alaturi de sotul ei, dar si de o multime de prieteni.

Petrecerea a avut loc in centrul vechi din Capitala, iar printre invitati s-au numarat CorinaFlickAlina EremiaCodin Maticiuc, care s-au bucurat alaturi de nastrusnica vedeta de o distractie pe cinste. Delia a respectat traditia de anul trecut si a ales o costumatie iesita din comun, folosind un ruj excentric pentru a completa look-ul rock.

Vezi si: Cine este romanca care va reprezenta Elvetia la Eurovision 2017 – VIDEO

Unii o adora, altii o contesta, insa este cert ca Delia are una dintre cele mai bune voci autohtone si munceste pe branci pentru tot ce a reusit sa faca din anii 2000, pana acum. A cunoscut celebritatea ca jumatatea blonda a trupei N&D, iar apoi s-a reinventat constant, scotand hit dupa hit. Chiar daca multi nu-i “gusta” spiritul liber si excentric, Delia isi vede mai departe de viata, cariera si casnicia cu cel care ii este partener si in afaceri, Razvan Munteanu.

GALERIE FOTO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img