sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Delia vrea la „Asia Express”! Ce nu reuseste e sa-si convinga sotul sa lase balta afacerile pentru doua luni

Distribuie:

Publicat:

Cu spirit aventurier, dar mai ales cu o mare pasiune pentru calatorii, Delia isi doreste mult sa participe la sezonul 3 “Asia Express” alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu.

Desi ea e dispusa sa faca anumite compromisuri pentru a pleca din Romania timp de doua luni, Razvan nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Cel de-al doilea sezon „Asia Express” i-a placut atat de mult Deliei, incat a trait cu sufletul la gura alaturi de concurenti fiecare episod, imaginandu-si ca este in locurile in care s-au aflat ei si ca participa la probe. N-au speriat-o greutatile intampinate, lipsurile si accidentarile, din contra, a entuziasmat-o faptul ca trebuie sa-ti pui toate calitatile la bataie ca sa castigi probele! Si asa i-a venit ideea sa participe chiar ea la show, in sezonul urmator…

Filmarea emisiunii corespunde cu perioada in care Delia lanseaza show-ul anual de la Sala Palatului, insa cantareata s-a declarat dispusa sa faca un compromis si sa schimbe datele spectacolelor, doar ca sa poata participa. S-a lovit insa de refuzul sotului ei! Razvan este la fel de dornic de aventura si ii place sa exploateze locuri si culturi noi, insa nu pentru o perioada atat de lunga.

Sotul Deliei are mai multe afaceri, majoritatea in Centrul Vechi al Capitalei, si sustine ca nu poate sa le lase nesupravegheate timp de doua luni, cat ar dura filmarile. In plus, el se ocupa si de agenda Deliei, asa ca ”ruperea” lui de asta ar cam da peste cap tot programul de concerte, filmari si alte proiecte ale cantaretei.

L-a dus in Thailanda, ca sa-l convinga

Pentru a incerca sa-i schimbe parerea si sa-l determine sa se gandeasca serios la acest proiect, Delia l-a dus pe Razvan in vacanta in Thailanda. Acolo, cei doi au ales sa traiasca precum localnicii si sa se bucure de natura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img