vineri, 29 martie, 2024

Denisa de la Bambi, mamica? Primele declaratii despre sarcina: „In momentul acesta…”

Distribuie:

Publicat:

Denisa de la Bambi are planuri mărețe pentru viitor. Dacă în urmă cu câteva zile, sora Ralucăi Tănase de la Bravo, ai stil! Celebrities vorbea despre nuntă, acum a trecut la alt nivel: copiii.

Denisa de la Bambi, mămică? Primele declarații despre sarcină: „În momentul acesta…”

Vedeta își dorește un copil și nu se sfiește să o spună în gura mare. Încă de la începutul anului, Denisa a spus că vrea să devină mamă și vrea să o facă în viitorul apropiat.

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut”, a declarat Denisa Tănase.

”Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta”, a declarat Denisa Tănase despre nuntă.

Bat clopote de nuntă în showbiz! Denisa de la Bambi, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Când va avea loc evenimentul?

Denisa Tănase de la Bambi și-a regăsit fericirea, după o căsnicie eșuată care s-a terminat în urmă cu câțiva ani. Și cu toate că a dat greș o dată, artistei nu îi e frică să facă din nou pasul cel mare, ba chiar a vorbit despre asta în urmă cu câteva ore.

Denisa și iubitul ei și-au ales deja și nașii. În direct la o emisiune de televiziune, cântăreața a vorbit deschis despre planurile de viitor alături de partenerul ei de viață, Mircea.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img