joi, 25 aprilie, 2024

Depistat ca a condus sub influenta alcoolului dupa ce a produs un accident rutier

Distribuie:

Publicat:

La data de 8 octombrie 2021, ora 22:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești aflați în serviciu de patrulare, pe drumul comunal DC 117, în localitatea Vulturești, județul Vaslui, au depistat un autoturism avariat, înmatriculat în județul Caraș-Severin, care a fost implicat într-un eveniment rutier.  

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în aceeași seară, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din localitatea Buhaești, comuna Vulturești, în timp ce conducea autoturismul pe DC 117, din Vulturești spre Buhăești, pe fondul exploziei unei anvelope, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În urma producerii evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești.

  Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii negreșteni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img