vineri, 19 aprilie, 2024

Deputat de Vaslui:Ana Birchall audiata la DNA

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Anticoruptie o vor audiat astazi,26 octombrie, pe Ana Birchall, deputat PSD Vaslui in Dosarul Ponta-Blair in calitate de martor. In acelasi dosar sunt implicati Sebastian Ghita si fostul premier Victor Ponta.

Deputatul PSD Ana Birchall a afirmat pe 12 septembrie ca in calitate de secretar international al PSD era obligata in privinta organizarii unor evenimente si a precizat ca nu are nicio calitate in dosarul referitor la vizita la Bucuresti a fostului premier britanic Tony Blair.
Procurorii DNA il acuza pe Victor Ponta ca in 2012 a beneficiat beneficiat de o suma de bani (220.000 de euro) de la un om de afaceri (Sebastian Ghita) pentru a-l pune pe un loc eligibil pe listele electorale. Cu acesti bani ar fi fost organizata vizita in Romania a unui important lider politic din strainatate (Tony Blair). Ulterior, Sebastian Ghita a fost pus pe listele electorale PSD si a fost ales deputat de Prahova.Victor Ponta este acuzat de folosirea influentei si complicitate la spalare de bani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img