joi, 28 martie, 2024

Deputatul PNL, Marius Sighiartau: ‘Copiii nu intra in calculele PSD. Familiile nu intra in calculele PSD. Numai PSD intra in calculele PSD’

Distribuie:

Publicat:

La scurtă vreme de la obținerea majorării alocației pentru copii în Parlament, deputatul PNL Robert Sighiartău, a ținut să le mulțumească celor care au sprijinit acest demers. Deputatul susține că majorarea este doar ''un pas mic în direcția bună".

"Eram datori să facem acest lucru și nu există nicio scuză pentru cei care aveau la îndemână banii, dar au refuzat să sprijine viitorul României, copiii.

Trebuie să înțelegem bine că victoria de astăzi este un câștig pentru copii, părinți, familie și o pierdere pentru PSD. Copiii nu intră în calculele PSD. Familiile nu intră în calculele PSD. Numai PSD intră în calculele PSD.

Ce am început astăzi trebuie dus mai departe. Este, de fapt, singura noastră datorie. Nu există priorități mai însemnate decât viitorul copiilor noștri. Nimic nu poate merge mai bine în România dacă familia și copiii suferă. PSD garantează mizeria egală a tuturor familiilor din România și dovedește astfel că disprețuiește oamenii pe care susține că îi ocrotește.

Mulțumesc colegilor din PNL pentru sprijin! Le mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care au votat creșterea alocațiilor.

Mulțumesc din suflet tuturor celor ce mi-au trimis mesaje de sprijin din toată țara. Le-am preluat curajul și decizia. Voi continua să fiu alături de ei!", se arată în comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img