vineri, 29 martie, 2024

Deputatul Sebastian Ghita, sub control judiciar pe cautiune record de 13 milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pe cautiune, astazi, de procurorii anticoruptie, o cautiune record stabilita la 13 milioane de euro. Deputatul s-a prezentat astazi dupa amiaza la sediul DNA Ploiesti, dupa ce miercuri colegii sai parlamentari au respins cererea procurorilor anticoruptie privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a acestuia intr-un nou dosar de coruptie.

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar de catre procurorii DNA. Oamenii legii au stabilit cautiunea la 13 milioane de euro, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV.

In acest dosar, Ghita este acuzat de dare de mita, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii, santaj, cumparare de influenta si conducerea unui autovehicul fara permis de conducere.

Cel mai probabil procurorii vor institui noi masuri preventive si asiguratoriu asupra deputatului si proprietatilor sale.

In acelasi dosar au fost arestati preventiv procurorii Liviu Tudose si Aurelian Mihaila, fostul subsecretar de stat in MAI, Viorel Dosaru, si fostul sef al DGA Prahova Constantin Ispas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img