vineri, 29 martie, 2024

Despartirea Adelinei Pestritu de Kanal D.Vezi adevaratul motiv

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu pregateste mutarea anului in televiziune. Fosta doamna Varciu aspira la cel mai puternic post de televiziune din Romania, Pro TV.

Adelina Pestritu isi doreste un loc de munca in Pro TV, iar demersurile in acest ar fi deja facute.  Inca de anul trecut, bruneta s-a intalnit cu producatori din redactia de pe Pache pentru a pune la cale un proiect impreuna. Totul e la nivel de discutie, caci primul pas a fost ca vedeta TV sa-si dea demisia, iar dupa cateva luni sa uimeasca pe toata lumea cu un job nou, scrie Cancan.

Adelina spera de multa vreme sa obtina un loc de prezentatoare in cladirea PRO-ului, iar visul s-ar putea sa-i devina realitate. Bruneta tine mult la imaginea ei, motiv pentru care s-a dezis de scandaluri, spun sursele citate de publicatia tabloida.

“De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. In Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img