vineri, 29 martie, 2024

Despartita de Mario Fresh, plecat la Exatlon, Alexia Eram recunoaste: “Nu am cum sa nu fiu geloasa!”

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram si Mario Fresh formeaza un cuplu sudat, dar, de aproximativ o luna si jumatate, sunt despartiti. Asta din cauza faptului ca tanarul este in Republica Dominicana, unde are loc show-ul de televiziune Exatlon.

Aflata la Londra, unde este ocupata cu studiile, Alexia Eram a recunoscut ca este o partenera geloasa, dar a precizat ca legatura ei cu Mario Fresh este bazata pe incredere, iar dragostea este punctul lor forte.

“Noi suntem obisnuiti cu relatia la distanta, insa acum este si mai rau pentru ca nu putem comunica deloc. Nu-mi este deloc usor, n-am mai vorbit cu el de cand a plecat in Dominicana, de o luna si jumatate, parca. Nu are voie cu telefon, asa este regulamentul si nu avem ce face.  Cred ca lui ii este mult mai greu decat mie, ca el nici nu ma vede. Eu macar il vad la televizor, imi mai alin din dor. El, in schimb, nu stie nimic despre mine, nu ma vede…

 Insa, punctul forte al relatiei noastre a fost dintotdeauna increderea. Avem foarte mare incredere unul in celalalt si atunci reusim sa trecem mai usor si peste aceasta experienta. In cazul meu si al lui Mario, in mod clar – ochii care nu se vad nu se uita! Nu am cum sa nu fiu geloasa. Sunt geloasa, dar intr-o masura acceptabila, zic eu. Mario este si el gelos,  insa la fel, nu cat acest aspect sa creeze probleme intre noi”, a declarat Alexia Eram conform viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img