miercuri, 24 aprilie, 2024

Despre Lucky Studio se spune că aici se fac bani. Îți confirmăm că e adevărat!

Distribuie:

Publicat:

Bună, mă numesc Claudia și fac angajări la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iași. Suntem de peste 10 ani în videochat în Iași și în timpul ăsta am văzut de toate. S-au deschis și au dispărut o mulțime de studiouri din oraș, am lucrat cu sute de modele. Despre noi, dintotdeauna s-a spus un lucru care ne face și acum plăcere: la Lucky Studio se fac bani.

E un lucru care poate părea simplu. Dar care presupune enorm de multă muncă, seriozitate, dedicare 100% pentru ceea ce facem. Numai așa apar banii pentru modelele noastre. Ca să faci și tu bani, e nevoie să se mai întâmple ceva. Căci, dacă te bazezi numai pe energia noastră, parcurgi numai jumătate din drumul către succes.

Da, e important să fii deschisă și să te lași ajutată de echipa Lucky Studio. Dar, în același timp, e fundamental să dovedești că și tu vrei cu adevărat să reușești. Prin câteva lucruri simple. Vrei să știi care sunt ele? Ți le spun acum chiar eu!

Seriozitate maximă. Multe fete care se gândesc să lucreze în videochat cred că vin la un studio, stau câteva ore pe zi în fața unei camere video și gata – cineva le dă mii de euro. Lucrurile nu stau chiar așa. La interviurile de angajare sunt sinceră cu toate fetele. Le spun că aici fac bani dacă chiar vor asta.

Ce înseamnă asta? Să își ia în serios programul și munca. Nu e foarte complicat să câștigi din videochat, dar trebuie seriozitate. Adică să vii la timp la machiaj, și apoi să intri în tură fără să pierzi timpul. Totodată, e nevoie să fii deschisă la lucruri noi, să înveți mereu mici trucuri ale jobului. Prin atitudinea asta ajungi departe. Dar vine din partea ta.

Respect. E bine să-ți respecți colegele, echipa care te ajută aici și membrii de pe site-uri. Când dovedești bun simț pentru ceilalți, binele ăsta ți se întoarce înzecit. Inclusiv sub forma câștigurilor în bani.

Poate că la alte studiouri de videochat din Iași nu se pune accent pe aspectul ăsta, dar noi îl prețuim. Trainerele te vor ajuta cu tot ce pot ele, membrii vor reveni cu plăcere pe contul tău, iar celelalte modele te vor înconjura cu bună dispoziție. Crede-mă, chiar contează lucrul ăsta!

Ambiție. Noi ne dorim foarte mult să reușești. Succesul tău e și succesul nostru. Dar energia și concentrarea trebuie să vină de la tine. La Lucky Studio reușesc mai ales modelele care vin la trainere și le întreabă ce pot face mai bine, cum pot fi mai performante. Prin spiritul ăsta reușesc să își ridice conturile, să câștige mai mult.

Așteptăm și de la tine aceeași atitudine. Fii determinată, uită-te la ce fac alte modele de top, învață de la ele! Întreabă-le cum reușesc să își fidelizeze membrii, de unde își iau ținutele alea frumoase pe care le vezi la ele. Experimentează chestii noi în show-urile tale, cere tot timpul feedback de la trainere! Banii vin cu siguranță.

Așadar, succesul e un efort de echipă. Determinarea echipei Lucky Studio, combinată cu ambiția și seriozitatea ta îți aduc reușita. De asta se spune că la noi se fac bani. Parteneriatul ăsta funcționează de fiecare dată, cu orice model. Ne adaptăm la felul tău de a fi și găsim soluții personalizate pentru tine.

În plus, avem relații excelente cu site-urile premium de videochat din lume – LiveJasmin și Flirt4Free. Când vedem că ești cu adevărat interesată să ajungi în top, solicităm și asistența tehnică a partenerilor noștri. Împreună te ajutăm cu statistici, cu sfaturi adaptate la nevoile tale.

După cum vezi, Lucky Studio e mai mult decât cel mai mare studio de videochat din Iași. Punem în spatele tău multă energie și organizare, un spirit de învingătoare. De asta se fac bani la noi. Și de asta o să faci și tu foarte mulți bani. Eu îți doresc mult succes de pe acum și te invit la sediu ca să începem cu angajarea! O zi superbă îți doresc!

Telefon Claudia, Lucky Studio: 0742.286.286

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img