vineri, 29 martie, 2024

Detalii incredibile din familia unui lider politic din Iasi! Fetele ii indeplineau toate fanteziile cu aprobarea sotiei! Ieri a fost ziua cea mare!

Distribuie:

Publicat:

Poza intr-un om de afaceri de succes si intr-un om politic care a incercat sa schimbe destinele judetului Iasi • In realitate, procurorii de la DIICOT au descoperit ca a organizat o afacere total ilegala care ii aducea venituri si de 1.000 euro pe zi • A inceput afacerea cu un salon de masaj erotic in centrul Iasului, dupa care le-a pus pe fete sa se prostitueze • Sotia barbatului a fost de acord ca acesta sa le testeze inainte de a le arunca in piata si de a le invata tainele amorului • Ieri, judecatorii au decis eliberarea din arest a celor doi afaceristi clandestini

In dosarul trimis de procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) pe masa procurorilor se arata ca Mihai Mugurel Zarughevici, fostul presedinte al Partidului Initiativa Nationala (PIN) filiala Iasi, avea aprobarea sotiei sale pentru a intretine relatii sexuale cu diferite fete pe care incerca sa le arunce in lumea prostitutiei.

Sotia sa a acceptat aceasta situatie pentru ca barbatul testa fetele pentru ceea ce urmau sa faca acestea, mai exact, sa-si multumeasca viitorii clienti. Mihai Zarughevici le invata tainele amorului si ce anume ii place unui barbat sa primeasca in pat de la o femeie. Fetele erau agatate pe Facebook cu tot felul de anunturi ademenitoare.

Unul dintre aceste anunturi viza vanzarea unei masini Ford Ka, masina speciala pentru femei, asa cum o descria barbatul. Fetele sunau pentru a se interesa de aceasta masina, iar acesta usor, usor reusea sa intre in discutie cu ele. In aceste context, fetele isi doreau sa cumpere o masina foarte ieftina, special destinata femeilor, dar in realitate ajungeau prostituate.

Altor fete li se promiteau locuri de munca bine platite pe litoral. Cand ajungeau la interviu li se propunea o alta varianta "de ultim moment" mult mai avantajoasa: sa lucreze intr-un salon de masaj erotic. Li se promiteau ca nu vor fi nevoite sa intretina relatii sexuale cu clientii, dar usor, usor situatia se schimba dupa ce patronul salonului, Mihai Zarughevici, le testa si le transforma in prostituate.

Dupa ce s-au descoperit toate aceste grozavii, sotii Mihai si Mihaela Zarughevici au fost arestati preventiv de la finalul lunii iulie 2017. Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au dispus inlocuirea arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu pentru cei doi. Decizia magistratilor de la Tribunalul Iasi inca nu este definitiva, urmand sa fie pusa in aplicare dupa acest moment.

Sustinea ca este ofiter SRI pentru a descuraja fetele care ar fi putut sa-i faca plangere

Procurorii DIICOT sustin ca cei doi soti au pus bazele unei afaceri ilegale in spatele salonului de masaj Xclusive Massage Iasi. Mai exact, sotii Zarughevici se ocupau in realitate de traficul de minori si de proxenetism, racoland fetele prin intermediul salonului de masaj.

Începând cu anul 2016 si pâna în iulie 2017, în zona centrala a municipiului Iasi a functionat clandestin un salon de masaj erotic administrat de catre doi suspecti, sot si sotie, unde cinci persoane, inclusiv minore, cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani, au fost exploatate sexual, acestea fiind determinate sa întretina raporturi sexuale contra cost cu clientii salonului.

Tinerele erau recrutate de catre suspect din diverse medii sociale, cu precadere din familii dezorganizate, din mediul rural si urban, cu o situatie financiara precara. Înainte de a fi angajate la salon, fetele sustineau un "test", în sensul ca suspectul profita de naivitatea tinerelor, determinându-le sa întretina cu acesta raporturi sexuale.

În tactica recrutarii, suspectul a folosit mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor câstiguri mari de bani, cazare în municipiul Iasi pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumusetare, inclusiv operatii estetice sau aplica metoda "lover boy" pentru ca persoanele vatamate sa devina mai usor de manipulat. De exemplu, pe una dintre fete a convins-o promitandu-i ca ii va plati o operatie de marire a sanilor. Modul de recrutare se realiza prin anunturi în presa, inclusiv printr-o aplicatie de anunturi online, tinerele fiind recrutate atât din România, cât si din Republica Moldova.

"Ulterior recrutarii de catre suspect, persoanele vatamate erau plasate sotiei sale care se ocupa de angajare, instruire, programarea clientilor, remunerarea tinerelor. Pe unele dintre ele, suspecta le transporta la si de la salon la locuinta, altora le asigura cazare chiar în incinta salonului sau în apartamente închiriate în zona centrala a orasului. Daca initial tinerele erau induse în eroare ca vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau sa întretina raporturi sexuale cu clientii", au sustinut procurorii.

In unele dintre discutii, barbatul le spunea fetelor ca este ofiter SRI sau politist sub acoperire. Asta pentru ca acestea sa nu indrazneasca sa-l denunte. Au fost inregistrate mai multe discutii telefonice compromitatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img