vineri, 29 martie, 2024

Detalii socante ies la iveala despre sinuciderea lui Sergiu Curca! Cum a fost gasit artistul

Distribuie:

Publicat:

Sergiu Curca, tanarul artist din Lipova, care si-a pus capat zilelor, in noaptea de Revelion, a fost gasit fara suflare, chiar de catre tatal sau. Tanarul interpret s-a spanzurat cu un cordon de la o haina. Trupul neinsufletit al tanarului a fost descoperit luni dupa masa, in jurul orei 15:30, de catre tatal sau.

 “Tanarul s-a sinucis, nu exista alte suspiciuni. Politistii se afla la fata locului pentru a face cercetari”, au transmis reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Arad.

In noaptea de Revelion, Sergiu Curca trebuia sa cante la Restaurantul Subcetate din Arad. Nu a mai ajuns. Conform DC News, Sergiu Curca nu a mai raspuns la telefon de la ora 18:00.

 “L-am sunat la ora 18:00 pentru ca voiam sa instalam sculele, dar nu a raspuns. Noi am mai lucrat impreuna, dar cu mult timp in urma. Doar instalam sculele ieri seara. Ma oferisem sa-l las sa cante, cu formatia, pe sculele mele. Asa ramasese stabilit”, a declarat DJ Marius.

Sergiu Curca a lasat un bilet scris catre cei apropiati in care i-ar fi indemnat sa-l conduca pe ultimul drum si sa-l uite. Cadavrul a fost transportat la Serviciului Judetean de Medicina Legala Arad pentru efectuarea necropsie

Sergiu Curca facea parte din Ansamblul Folcloric de Cantece si Dansuri Lipova din judetul Arad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img