joi, 28 martie, 2024

Detaliul ignorat de toata lumea. Cat costa bicicleta cu care s-a plimbat Klaus Iohannis prin Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a tras atentia opiniei publice dupa ce luni s-a plimbat prin Bucuresti pe bicicleta, iar apoi s-a oprit pentru a face mai multe declaratii presei.

Bicicleta cu care presedintele se plimba este un model Prophete, un brand german, scrie Realitatea.

Pretul unui astfel de model variaza intre cateva sute de euro si poate ajunge sa depaseasca si cateva mii.

Conform sursei mentionate, o bicicleta similara cu cea folosita de presedinte are un pret de 320 de euro.

CITESTE SI: Klaus Iohannis fata in fata cu Mugur Isarescu! Ce vor discuta cei doi

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, miercuri, cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei, informeaza Administratia Prezidentiala.  La intalnire vor participa guvernatorul BNR, MugurIsarescu, si prim-viceguvernatorul institutiei, Florin Georgescu. Intalnirea va avea loc miercuri, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va fi mediator intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, urmand sa invite cele doua parti la Cotroceni.

"Este posibil ca anumite abordari ale Cotroceniului si BNR sa semene, dintr-un motiv simplu, suntem oameni care intelegem legile economiei si vedem ce se intampla. Aceasta abordare de a arunca in curtea BNR inflatia, cresterea dobanzilor este fundamental gresita (…) Politicile fiscale ale guvernantilor au dus la cresterea dobanzilor. Problema poate fi rezolvata printr-o abordare responsabila si politici guvernamentale sustenabile. Guvernele PSD nu au inteles foarte bine urmarile politicilor pe care le-au pus in practica, au trecut cu lejeritate peste argumentele Opozitiei, ale mele. Ea poate fi corectata, dar daca mai stam mult se va ajunge la dezechilibre in scurt timp. Animozitatea BNR si Guvern e profund daunatoare. Voi face o mediere, adica vin la aceeasi masa partile care au o opinie diferita. In zilele urmatoare, voi invita si pe unii si pe altii la Cotroceni", a declarat presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a spus ca "s-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente in ultima vreme. Sper ca vom ajunge la un numitor comun".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img