vineri, 29 martie, 2024

Detasamenului 3 Barlad au avut ca prioritati asigurarea unui climat pasnic cu ocazia manifestarilor prilejuite de “Zilele Culturale ale Barladului”

Distribuie:

Publicat:

In saptamana precedenta, jandarmii din cadrul Detasamenului 3 Barlad au avut ca prioritati asigurarea unui climat pasnic de ordine publica in zona institutiilor de invatamant, mentinerea ordinii publice impreuna cu politia, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, precum si asigurarea ordinii publice cu ocazia manifestarilor prilejuite de “Zilele Culturale ale Barladului”.

Astfel, in ziua de 23.05.20217, la ora 16.55 o patrula de interventie a fost solicitata de catre dispecerul de serviciu al Politiei municipiului Barlad, sa se deplaseze in Gradina Publica, deoarece numitul G.V, sesizeaza prin apelul unic de urgenta 112, ca o persoana de sex masculin i-a smuls telefonul mobil din mana, dupa care a luat-o la fuga.

 Avand in vedere cele sesizate, patrula de ordine publica s-a  deplasat la fata locului unde dupa verificarile efectuate, a stabilit ca persoana in cauza, profitand de neatentia numitului G.V, i-a smuls acestuia telefonul mobil marca „Samsung” din mana si a fugit catre zona „U.R.B.”.

Jandarmii au procedat la verificari si, in urma celor relatate de catre persoana vatamata si martori,  au depistat faptuitorul in persoana numitului S.A.I. care se afla in fata scarii „B” a blocului nr.3 de pe bld. Republicii, nr. 320 si avea telefonul mobil asupra sa recunoscand fapta savarsita.

Celui in cauza i s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale iar telefonul mobil a fost restitui partii vatamate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img