joi, 18 aprilie, 2024

Deviza lui Arcaleanu pentru 5 iunie : “Tot ce zboara se mananca!”

Distribuie:

Publicat:

Candidatii la alegerile locale din 5 iunie nu mai stiu cum sa-i mai pacaleasca pe alegatori si cum sa-i mai vrajeasca, sa le acorde votul de incredere. Daca unii inca mai au bun simt in ale promisiunilor, exista si cateva specimene care “au elicoptere in cap” si alta nu.

Spre exemplu, Marius Arcaleanu, candidat PNL la Primaria Municipiului Vaslui, si-a construit campania electorala, foarte generoasa de altfel, pe niste basme.

Marius Arcaleanu spune ca impreuna cu echipa sa “vor face totul pentru judetul Vaslui” si ca vor aduce proiecte de “minim 800.000.000 euro (!!) pentru realizarea marilor proiecte ale judetului in urmatorii patru ani”.

Desi ne-am pierdut printre zero-uri, asta nu este nimic pe langa faptul ca domnul Arcaleanu viseaza si elicoptere.  Acesta le promite alegatorilor ca vor construi 50 de apartamente pentru personalul medical din sistemul sanitar judetean, dar si ca vor cumpara 2 elicoptere medicale de tip SMURD care sa fie strict la dispozitia judetului “ca sa nu mai existe situatii in care oamenii mor cu zile in catune indepartate in care nu au acces ambulantele din cauza drumurilor impracticabile”.
Pai nu mai bine facem infrastructura, domnule Arcaleanu? Mai reinnoim si noi putin parcul auto de la SAJ?! Ca din 800.000.000 de lei, Doamne ajuta!

Arcaleanu, “primarul” generos le promite de asemenea vasluienilor ca le va igieniza toate subsolurile de bloc, le va face 1.500  de locuri de parcare in cartiere (!!), iar in centru alte 500.

Domnule Marius,coborati din elicopter cu picioarele pe pamant si mai taiati din zero-uri ca nu de alta dar incepem sa avem suspiciuni ca traiti in Vaslui, Romania. Ne facem griji ca inca mai credeti in Harap Alb.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img