joi, 28 martie, 2024

DEZASTRU Larisa Iordache s-a retras din proba de individual compus de la Tokyo: ‘Durerile sunt foarte greu de suportat’

Distribuie:

Publicat:

Faza calificărilor pentru finalele de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 este pregătită cu atenție de gimanștii români. Băieții au intrat miercuri la antrenamentele de pe podium, urmând ca fetele să înceapă joi. Larisa Iordache va evolua numai la bârnă.

Larisa Iordache s-a decis să concureze doar la bârnă la aceasta ediție a Jocurilor Olimpice. Ea a explicat de ce nu va putea concura și la individual: “Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor.“

Miercuri, Marian Drăgulescu a intrat pentru prima oară în impozanta sală Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalți gimnaști care vor concura în prima subdiviziune de calificări, pe 24 iulie.

La sfârșitul antrenamentului, Marian s-a arătat mulțumit: “Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”.

Gimnasta Maria Holbură va concura în calificări la toate cele 4 aparate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img