sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dezvăluiri şocante despre moartea faimosului mafiot John Gotti

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluiri şocante despre moartea faimosului mafiot John Gotti. Fiica lui Gotti, Victoria a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Nasului. Acesta s-a stins în anul 2002 în închisoare, răpus de cancer.

„Pe 23 iunie 1992, tata a fost condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată.
A fost inculpat pentru cinci crime şi o lungă listă de alte infracţiuni grave. A devenit astfel «Marele Don» cel mai faimos gangster din ţară.

Mai întâi a fost închis în noul penitenciar Supermax din Colorado. După ce a fost atacat de Walter Johnson, un deţinut de culoare bolnav mintal, a fost trimis în cea mai veche puşcărie din SUA, la Marion, Illinois.

Acolo a fost supus celui mai aspru regim de detenţie. Era nevoit să stea 23 de ore pe zi într-o celulă subterană care măsura 2,50 metri pe 2,15 metri.

Avea voie să se plimbe numai o oră, singur, într-un loc închis. Masa i se servea printr-o fantă a uşii. În celula avea dreptul la radio şi un mic televizor alb-negru.

Dezvăluiri şocante despre moartea faimosului mafiot John Gotti

În timp ce se afla în închisoare a plătit o sută de mii de dolari Frăţiei Ariene pentru a-l ucide pe Walter Johnson. Dar agresorul a scăpat şi nu a putut să se bucure că a fost răzbunat.

În timpul unei vizite a familiei, tata a fost înregistrat spunând „A fi negru este jenant”.

Mi-amintesc cu groază de perioada când s-a îmbolnăvit de cancer în gât. Atunci a fost transferat la Centrul Medical al Închisorilor Federale din Missouri.

Cancerul i-a mâncat o jumătate din falca şi era hrănit printr-un tub. Înainte să se îmbolnăvească, am vorbit cu el despre cărţile pe care aveam să le scriu.

A fost de acord să fac dezvăluiri, fiindcă eram cu toţii sătui de minciunile şi zvonurile legate de familia Gotti. Un singur lucru mi-a atras atenţia: «Să nu mă prezinţi că pe o icoană de închinat, fiindcă nu am fost»”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img