vineri, 19 aprilie, 2024

Dezvaluiri halucinante facute de prietena batranei ucise de nepotul de 9 ani

Distribuie:

Publicat:

Cazul baiatului de noua ani, diagnosticat cu ADHD, care si-a injunghiat mortal bunica a socat o tara intreaga. Se pare ca batrana nu si-ar fi lasat nepotul sa se joace la calculator si de aici ar fi pornit conflictul. Cancan.ro, site-ul nr 1 din Romania, va prezinta detalii exclusive despre familia copilului, dar si de comportamentul lui fata de ceilalti membri ai copilului.

Potrivit declaratiilor unei vecine, familia in care a avut loc crima este una de intelectuali, mama fiind chiar medic oncolog, iar tatal cantaret de opera. Copilul mai are un frate mai mic, iar parintii sunt despartiti. Se pare ca bunica si mama copiilor nu aveau o relatie foarte buna cu tatal, doamna Olguta ne-a marturisit ca prietena ei se plangea mereu de comportamentul barbatului fata de copii.

“Stiam ca cel mare are probleme de sanatate, dar nu poti sa intri cu bocancii in viata omului. Avea un comportament agresiv. Doamna Popescu avea la un moment dat un ochi vanat, se cunostea ca era lovita. Vecinul de deasupra mea mereu se plangea, ca era galagie. Copiii erau nu educati, deosebit de educati, mama lor fiind profesoara, a stiut cum sa-i ia. Mai stiu de la bunica, copiii cand veneau de la taica-su, erau intorsi pe dos, nu-i dadea medicamente, ii lasa de capul lor. Tatal lor este cantaret la Ateneu, bunica se cam plangea de el, vorbea urat si cu bunica si cu sotia.

In ziua aceea, doamna Popescu era destul de abatuta, trista, era numai cu cel mare si eu eram la fereastra, dar nu am avut tupeu sa ies. Imi reprosez ca nu am iesit sa ii tai calea”, ne-a marturisit doamna Olguta, prietena si vecina a batranei injunghiate.
Motivul pentru care si-a injunghiat mortal bunica

In cursul dupa-amiezei a izbucnit o cearta, iar intr-un acces de furie copilul a luat un cutit si si-a injughiat bunica. Si, potrivit unor surse din ancheta, se pare ca bunica nu si-ar fi lasat nepotul sa se joace la calculator si de aici ar fi pornit conflictul.Chiar pustiul a fost cel care a sunat apoi la 112. Cand au ajuns la fata locului, medicii au gasit-o pe femeie in stop cardio respirator, cu o rana masiva la gat, asa ca au anuntat si politia.

Din pacate, insa, dupa 45 de minute de manevre de resuscitare, bunica a murit. Nepotul a ramas la fata locului, iar anchetatorii au incercat sa afle ce a determinat un asemenea atac din partea unui baiat in varsta de 9 ani. Copilul a fost audiat marti seara de politisti, impreuna cu mama lui.

Chiar daca vorbim despre o crima, baiatul nu va ajunge la inchisoare, deoarece copiii pana in 14 ani nu raspund penal si au nevoie de terapie.

Politistii spun ca baiatul ar suferi de tulburari de comportament, insa doar psihiatrii vor putea stabili ce a declansat atacul asupra bunicii lui. Ancheta in acest caz a fost preluata de politistii de la omoruri, care il vor audia pe copil in speranta ca vor lamuri lucrurile. Minorul va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img