joi, 28 martie, 2024

Dezvaluiri SOC despre eleva si profesorul care se sarutau in clasa: “Ea era intinsa pe catedra cu picioarele in sus si el…”

Distribuie:

Publicat:

Au iesit la iveala declaratii noi legate de scandalul sexual din liceul Tehnologic Forestier din Sighetul Marmatiei.

 Toata Romania a alfat despre Bogdan Pasca, profesor la liceul Tehnologic Forestier, care a fost filmat in clasa in timpul orelor de curs in timp ce saruta si pipaia o eleva de 15 ani. Desi initial barbatul in varsta de 34 de ani a spus ca ii oferea sustinere morala  si emotionala fetei si ca totul a fost din context, ulterior acesta a recunoscut gravitatea faptei sale si si-a dat demisia.
 
Scandalul a scos, insa, la iveala alte dezvlauiri socante. ”Aceasta relatie a fost ascunsa de mai multe zile. Cam de o luna de zile. Am vazut si poze cu ea, in ipostaze in care ea era intinsa pe catedra, cu picioarele in sus si el era peste ea. Chiar el a spus ca nu s-a putut abtine si ca nu-i prima data. Punea pe copii sa puna banci la usa ca sa nu vada vreun profesor”, a spus o fosta eleva a lui Bogdan Pasca, conform Cancan.
 
Se pare ca scena dintre cei doi nu era o noutate pentru elevii cadrului didactic si ca el incercase sa mai aiba relatii nepotrivite si cu alte fete din liceu.
 
"I-au vazut alte persoane, au vazut-o pe fata cu el in masina si se spune ca, chiar cand mama lui nu era acasa o ducea la el acasa, la apartament. El a fost profesorul meu, era vulcanic, putin agresiv in limbaj. El ar trebui sa fie consultat de un medic specialist neaparat. Acum s-a descoperit, dar are loc de mai multa vreme. Am auzit de la altii, n-am fost martora. Ea e in clasa a noua, el ii preda la clasa, asa a cunoscut-o. Ea invata extrem de bine la toate materiile.Ea avea doar 9 si 10 la engleza. Scenele se petreceau in clasa, punea copii sa stea la usa sa nu ii vada directoarea sau vreun profesor. Probabil i-a placut de ea si pasiunea era prea mare. Ea a vrut, i s-a parut un lucru normal. El se mai dadea la alte fete si a asteptat sa ii raspunda cineva la avansuri", a adaugat ea, conform sursei citate.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img