marți, 16 aprilie, 2024

Dezvaluirile familiei unui tanar infectat cu noul coronavirus de fostul ofiter de la ADP sector 4: ‘Mama, m-au sunat sa-mi spuna sa am iesit pozitiv’

Distribuie:

Publicat:

Regizorul Iulian Capsali, fost director-editorial la România Liberă, a povestit, în direct, la TVR 1, cum a fost infectat fiul său, Timotei, cu noul coronavirus. Băiatul este inginer peisagist la ADP sector 4, acolo unde lucra și Nelu Lupu, fostul ofițer din Poliția Capitalei, care a infectat zeci de oameni din București, după ce a mințit că nu a fost în străinătate în timpul epidemiei.

"Povestea cu ofițerul a avut loc undeva între 2-8 martie. Fiul meu Timotei a venit duminică acasă pe o ploaie teribilă, el era dezbrăcat. I-a fost frig, a avut frisoane.

S-a băgat în pat și mi-a zis că își ia liber de la muncă. A doua zi a stat în casă, nu avea febră. Era o răceală, îl durea un pic capul, oasele.

Și-a revenit și către seară am aflat povestea cu colegul său care a fost depistat cu coronavirus, fostul ofițer. El a rămas acasă două zile, s-a dus joi la muncă. Joi seară s-a aflat că și soția ofițerului a fost găsită pozitiv, plus încă un alt coleg.

A doua zi dimineață s-a dus către Matei Balș. Acolo era nebunie mare. Când a spus că lucrează la ADP sector 4, l-au oprit și i-au făcut testul. A venit acasă, cu masca pe față. A rămas în casă. Sâmbătă seara am aflat. Am fost sunat de prieteni să ne întrebe dacă e vorba de fiul meu.

Timotei a fost sunat undeva pe la miezul nopții să i se spună. 'Mamă, m-au sunat să-mi spună să am ieșit pozitiv'.", a spus tatăl tânărului infectat de fostul ofițer.

"Nu am nici un resentiment față de bietul om, am înțeles că i s-a făcut și dosar penal. Trebuie să ai calm, liniște și să vezi totul ca atare", a mai adăugat Iulian Capsali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img