sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dezvaluirile halucinante ale preotului care sustine ca a ajuns in patul lui Cristian Pomohaci

Distribuie:

Publicat:

Apar noi dezvaluiri halucinante in cazul lui Cristian Pomohaci. Un preot tanar sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Pomohaci si a povestit pas cu pas cum a decurs prima noapte dintre ei.
 
“Da, mi-a trimis poze cu el. Tot timpul imi scria. Imi scria dupa miezul noptii. Chiar in seara de Revelion, m-am chemat la Mures, la el in parohie. Imi zicea: ‘copil frumos, mi-e dor de tine!’ Imi dadea si mesaje vocale. Imi trimitea poze nud. Imi trimitea si poze cu fata lui. Ma mai chemase si inainte. Ne-am intalnit, la Mures. M-a luat cu masina din autogara Siletina. Ma atingea, imi spunea: ‘la batranul, la batranul ce-i faci in seara asta?’ La apartament am intretinut relatii amoroase cu el. A durat cam 3 ore. Imi spunea: ‘copil fain, doamne, ce copil fain!’. Mi-a zis sa stau cu el, ca ma ajuta ca are el pile”, a povestit tanarul preot.

 “Am stat cu el 4 ore atunci. Imi zicea sa raman peste noapte ca imi lasa cheile de la apartament, imi lasa tot ce vreau. Eram un pic silit. M-a dus el la autobuz. Da, imi mai trimitea mesaje. Mi-a povestit ca intretinerea relatii cu niste copii, ca sunt frumosi, ca sunt copii cu suflet mare. La toti le-a dat apartamente”, a mai declarat preotul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img