joi, 25 aprilie, 2024

Dieta “cinci maini”: ce presupune

Distribuie:

Publicat:

Dieta "cinci maini" a devenit populara datorita celebrei crea­toare de moda Victoria Beck­ham, fosta membra a trupei Spice Girls, sotia marelui fot­balist englez David Beck­ham. 

Du­pa naste­rea fiicei sale Harper, in 2011, ea a scapat in doar doua luni de kilo­gramele sarci­nii, afi­sand o si­lueta de invidiat. In­trebata cum a slabit, Victoria si-a dez­va­luit metoda, cat se poate de na­turala si sanatoasa.

Timp de doua luni, ea a mancat portii de alimente cat sa incapa intr-o palma, de cinci ori pe zi. Regimul in­clude peste fiert sau la gratar, fructe de mare, omleta, carne slaba, bran­zeturi degresate, iaurt, paste, supe-crema de legume, salate de legume cu ulei de masline, fructe de padure, nuci si seminte nepra­jite, la care se adauga doua cani de ceai verde pe zi si foarte multa apa, potrivit formula-as.ro. Vic­toria a elimi­nat din dieta ei dulciu­rile, painea, produ­se­le de patiserie, carto­fii pra­jiti, mezelurile si branzeturile grase, bau­turile dulci si al­coolice. Daca reteta ei vi se pare con­vingatoare, experi­mentati-o acum, inainte ca vremea sa se incalzeasca si sa iesiti "la ve­dere" din ascunza­toarea paltoa­nelor. D.F.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img