vineri, 29 martie, 2024

Dieta oloproteica a inceput sa dea rezultate. Cat a slabit si cum arata acum Amalia Nastase

Distribuie:

Publicat:

Cand credea ca trebuie sa se resemneze cu noua greutate, iata ca fosta sotie a lui Ilie Nastase a gasit solutia de-a reveni la silueta de odinioara.

Invitata in platoul emisiunii "Vorbeste lumea", de la Pro TV, Amalia Nastase a vorbit despre dieta care a ajutat-o sa slabeasca 12 kilograme intr-o singura luna. ”Mie mi se pare ca mananc prea mult, dar doctorul a spus ca trebuie sa mananc tot ce mi-a spus el. Nu stiu daca o sa mai slabesc 12 kilograme intr-o luna, dar sigur mai am 20 de slabit”, a spus aceasta la "Vorbeste lumea".

Amalia Nastase a explicat si cum arata meniul ei zilnic: ”Dimineata mananc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovaz. Ca si snack, am un mar, ceea ce este viata, pentru ca eu, o luna de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decat praf de proteine si carne si peste. Cand am mancat primul mar, parca am mancat ambrozie. Dupa aceea, la pranz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salata. Ţi le masori o data si dupa aceea iti dai seama care este cantitatea. Eu nu mananc carne de pui pentru ca e cam greu sa gasesti carne de pui fara tot felul de chestii si atunci mananc de vita, de vitel, chiar si de porc. Orice peste, somon, in primul rand, fructe de mare… Dimineata beau cafea cu unt de cocos, fara zahar, ca n-ai voie zahar, oricum. Poti sa pui stevia. La cina, mananc conserva de ton, doi biscuiti de ovaz sau ou, somon afumat si 200 de grame de legume”, potrivit okmagazine.ro. R.T.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img