sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dieta rapida de vara: cum sa dai jos 6 kilograme in 6 saptamani

Distribuie:

Publicat:

Suntem la mijlocul verii, aşa că sezonul de plajă e departe de a se fi încheiat.

Având în vedere că temperaturile crescute se vor menţine inclusiv în septembrie, prima lună calendaristică de toamnă, ai destul timp să dai jos kilogramele care te împiedică să îşi expui corpul pe plajă. În doar 6 săptămâni ai posibilitatea să scapi de 6 kilograme, lucru deloc greu de realizat, dacă urmezi câteva reguli simple.

Mimi Spencer, autoarea cărţii „The Fast Beach Diet”, dar şi co-autoare a cărţii „The Fast Diet” (n. red. – Dieta prin Post sau Dieta 5:2), scrisă în colaborare cu dr. Michael Mosley, dezvăluie în paginile noii sale cărţi secretele acestei diete rapide de vară.

În ce constă Dieta 5:2

Pe scurt – mănânci normal 5 zile din săptămână, iar în celelalte 2 zile mănânci un sfert din aportul caloric normal, adică aproximativ 500 de calorii în cazul femeilor şi 600 de calorii în cazul bărbaţilor.

În aceste 2 zile de post, poţi împărţi caloriile între micul dejun şi cină sau poţi sări peste micul dejun pentru a avea o masă mai consistentă seara.

Poţi alege orice variantă ţi se potriveşte, important e să nu depăşeşti numărul caloriilor la finalul zilei.

Dieta rapidă de vară sau Fast Beach Diet

Dieta de vară rapidă pentru plajă durează 6 săptămâni, aşa că dacă te încumeţi să o începi acum, la finalul lunii august vei fi gata de mers la mare, în costumul de baie pe care ai pus ochii.

Poţi extinde durata dietei până la 2 luni, dar nu mai mult, avertizează Mimi Spencer. După terminarea programului, ea recomandă să continui cu dieta prin post, care s-a dovedit a fi cea mai bună metodă de slăbire pe termen lung.

Diferenţa dintre Dieta 5:2 şi Fast Beach Diet

Spre deosebire de dieta 5:2, care constă în găsirea regimului care ţi se potriveşte pe termen lung, Fast Beach Diet presupune reguli un pic mai stricte în ceea ce priveşte alimentaţia şi băuturile consumate.

Principiile dietei rapide de vară

Sunt 3 etape care trebuie îndeplinite în cadrul Fast Beach Diet, şi anume:

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img