joi, 25 aprilie, 2024

Digi 24 scoate din grila ’Pastila de limba’ realizata de Radu Paraschivescu – Care ar fi explicatiile

Distribuie:

Publicat:

Rubricile realizate de scriitorul Radu Paraschivescu la Digi 24 au fost scoase din grila postului de știri. Este vorba de "Pastila de limbă" și de "Dă-te la o carte", care aveau o frecvență săptămânală, scrie paginademedia.ro.

Scriitorul Radu Paraschivescu a declarat, pentru Paginademedia.ro, că a fost anunțat, ieri, de către oficialii postului TV, că nu se va mai regăsi pe post, chiar dacă sunt deja ediții filmate în avans.

Ce explicații i-au fost date?

Radu Paraschivescu, pentru Paginademedia.ro:

"Motivul este că nu ar mai fi bani pentru aceste producții. Un alt motiv este faptul că emisiunile sunt prea scurte ca să poată fi legate de o campanie."

Radu Paraschivescu a înregistrat, deja, pastilele pentru luna martie: cinci ediții "Dă-te la o carte" și trei "Pastila de limbă". Acestea nu vor fi, însă, pe post, a declarat el.

În afară de cele două emisiuni, Radu Paraschivescu mai colaborează cu DigiSport, cu Digi FM (este prezent în matinalul de joi) și cu site-ul Digi 24 (unde semnează săptămânal). "'Aceste colaborări vor continua", a previzat Paraschivescu pentru Paginademedia.ro.

Scriitorul a scris pe Facebook că i s-a propus varianta de a realiza "pro bono" cele două pastile. "Ca o fiara arghirofilă, am refuzat", a notat Paraschivescu.

„Iertare pentru lipsa unor diacritice. După aproape cinci ani, “Pastila de limba” și “Da-te la o carte” ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelata. Le mulțumesc tuturor celor le-au urmărit și mi-au dat sugestii. Cavalereste, conducerea m-a anunțat ca edițiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeași eleganta, mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat.”

Paginademedia.ro a scris, ieri, despre situația incertă a emisiunilor realizate de Radu Paraschivescu, dar și a altor producții. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img