joi, 28 martie, 2024

Dima Trofim, drama dupa drama! Dupa ce si-a pierdut sora, acum se confrunta cu problemele de sanatate ale tatalui

Distribuie:

Publicat:

Dima Trofim a marturisit ca tatal sau a avut probleme grave de sanatate. Barbatul a facut infarct.

Dima Trofim a facut marturisiri incredibile despre viata personala. Dupa ce sora lui s-a stins din viasa, Dima a povestit ca si tatal lui are probleme de sanatate.

„Boala pe care o are tata poate ramane doar stabila, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu sa-i dea sanatate. Intr-adevar a fost o perioada grea. Nu pot altfel, trebuie sa merg mai departe, sunt sprijinul familiei„, a povestit Dima intr-o emisiune tv.

Dima Trofim a marturisit ca isi doreste o fata nemaritata si care sa fie un om bun.

„Nu am iubita, sincer nici n-am avut. Poate gasesc pe cineva pe la sala, trebuie sa fie un om bun, sa nu fie maritata”, a mai adaugat Dima.

Dima Trofim a vorbit despre moartea surorii lui, dar si despre momentele grele prin care a trecut. Ii simte foarte mult lipsa, iar Dima ii multumeste pentru toate lucrurile pe care le-a invatata de la ea. De asemenea, tanarul artist sustine ca sora lui ar fi murit din cauza medicilor.

"Nu poti sa iesi din acea perioada, trebuie doar sa incerci sa accepti, sa incerci, cu toate ca nici asta n-am facut, dar trebuie sa mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ti pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau daca am trecut, sau nu am trecut, nu stiu. Nu accept, nu pot sa accept. Insa eu am gasit puterea in mine de a merge mai departe. Pentru ca ei, Dima, sunt asa datorita ei. Ea m-a educat, ea m-a facut cine sunt si absolut tot ce am. Scoala muzicala tot datorita ei. Eu eram sceptic, nu stiam daca sa merg sau nu, la dansuri la fel tot asa. Trebuia sa traiasca! Sora mea trebuia sa traiasca! Dar s-a intamplat uite asa. E greseala doctorilor. Acum se fac investigatii la acest caz si o sa am un raspuns cat de curand o sa vedem. Ii simt prezenta intotdeauna si nu doar in activitati", a spus Dima pentru un post tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img