sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Din pacate, e adevarat, s-a confirmat. E vorba despre Anca Pandrea

Distribuie:

Publicat:

Vești proaste despre îndrăgita actriță Anca Pandrea. Aceasta a ajuns din nou pe mâinile medicilor și este internată la spital. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, văduva lui Iurie Darie a fost conectată la oxigen, din cauza problemelor de respirație.

Anca Pandrea, internată la spitalul Matei Balș

Potrivit Click! zilele acestea, îndrăgita actriță se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a ajuns după ce s-a infectat cu coronavirus. Din nefericire, starea de sănătate a Ancăi Pandrea nu este bună, iar medicii au decis să o conecteze pe actriță la oxigen. Nu este prima dată când coronavirusul îi face probleme. Anca Pandrea a declarat că nu știe de unde a putut lua virusul, pentru că în ultima perioadă a stat mai mult în casă, fără să intre în contact cu nimeni.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul. Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc”, a declarat Anca Pandrea, în exclusivitate pentru Click!.

Anca Pandrea poartă cu ea poza lui Iurie Darie

Între Anca Pandrea și Iurie Darie a fost o dragoste cum puțini au trăit. Actrița i-a fost alături până în ultima clipă și l-a îngrijit ca pe un copil. După moartea actorului, Anca Pandrea a rămas singură în locuința lor din Capitală. Tot ce i-a rămas sunt amintirile cu cel pe care l-a iubit nespus.

Nu pot să mă obişnuiesc cu gândul că-l simt, dar că nu-l pot lua în braţe. În jur de 2.30 – 4.00, mă trezesc şi vorbesc cu el. Chiar dacă iau un somnifer. Merg la bucătărie, îmi aprind o ţigară şi apoi mă întorc în cameră şi vorbesc cu el, spunea Anca Pandrea după moartea lui Iurie Darie.

În timpul pandemiei, actrița a suferit mult pentru că nu a putut ajunge la mormântul soțului ei. Înainte mergea des la cimitir, unde punea flori și obișnuia să-i vorbească lui Iurie Darie, ca și cum el ar auzi-o și i-ar răspunde. Actrița poartă permanent la piept o poză cu soțul ei.

Din fericire nu a rămas chiar singură pe lume. Are câțiva prieteni apropiați care o ajută să se deplaseze cu mașina unde are nevoie, și îi sunt alături la bine și la greu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img