vineri, 29 martie, 2024

Din pacate, veste trista! Ce fac, acum, rudele Denisei Manelista

Distribuie:

Publicat:

Starea de sanatate a Denisei Manelista pare sa fie din ce in ce mai grava, vedeta lumii muzicii lautaresti fiind, in aceste momente, tintuita la pat, luptand cu o boala cumplita, aceeasi care a rapus-o pe Ileana Ciuculete sau pe sotia lui Florin Salam.
Dupa ce, in ultimele saptamani, Denisa Manelista a fost supusa mai multor interventii medicale de urgenta, facute de medicii care se chinuiesc sa ii salveze viata, acum problemele vedetei par sa devina din ce in ce mai serioase. Asa ca, medicii au recomandat ca, cat de curand, Denisa sa ii aiba alaturi pe toti cei apropiati ei, starea ei de sanatate fiind una critica. Asa ca, cei care, de-a lungul ultimei perioade, au tot avut grija de artista care a impresionat Romania cu talentul si cu frumusetea ei, i-au chemat rudele pentru a sta la capataiul vedetei. Mai mult, ne-au dezvaluit surse apropiate Denisei, urmeaza sa ajunga in Romania si sora vedetei, Corina Gabrierla, stabilita de ani buni in Italia si care, ne-au explicat prietenii cantaretei, este extrem de apropiata de frumoasa vedeta. ”Vor veni, zilele acestea, toate rudele ei. De la Dragasani, din Italia, de unde mai sunt. Poate o va ajuta sa isi revina din boala, poate va lupta mai cu putere”, ne-a spus sursa citata.
De curand, s-a constatat ca artista are varice esofagiene, lucru care, evident, este extrem de grav, necesitand interventia medicilor in regim de urgenta. De altfel, aceasta nu este singura interventie facuta de medici in ultima vreme pentru a-i salva viata Denisei. Ea a avut nevoie de o punctie pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriasa. Mai mult decat atat, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima interventie de acest fel, ea fiind supusa mai multor asemenea punctii, medicii facand eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care sufera.
De altfel, acum cateva zile, cand au vorbit ultima oara cu ea, apropiatii vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un soc, de o rugaminte care ar face pe oricine sa planga. ”Rugati-va pentru mine. Macar cinci minute in fiecare seara, rugati-va la Dumnezeu pentru mine. Doar El ma mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
Denisa Raducu, celebra in Romania sub numele de Denisa Manelista, pare sa fie intr-o situatie extrem de delicata. Mai exact, ne-au dezvaluit surse din apropierea cantaretei care a facut, de-a lungul timpului, furori cu frumusetea si cu talentul ei, sufera de o boala extrem de grava, o boala care, incet-incet, o macina. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemanatoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img