vineri, 29 martie, 2024

Dinu Maxer păstrează fotografiile cu fostele iubite! Cum a reacționat soția lui: „Era una dintre cele mai frumoase fete din liceu”

Distribuie:

Publicat:

Dinu și Deea Maxer au depănat amintiri din perioada adolescenței.

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani, iar împreună au doi copii: un băiețel și o fetiță. În cadrul emisiunii televizate în care apar împreună, Dinu și Deea Maxer au început să împărtășească amintiri din anii tinereței, în timp ce se uitau într-unul dintre albumele celebrului cântăreț.

Dinu și Deea Maxer, alături de fiul lor Andreas, au analizat fotografiile artistului. În unele dintre fotografii apăreau și fostele iubite ale lui Dinu Maxer, iar fiul lor a început să pună tot mai multe întrebări. Deea Maxer nu este deloc afectată de fotografiile pe care soțul ei le păstrează cu fostele iubite. Dimpotrivă, artista nu este geloasă deoarece înțelege că acele fotografii fac parte din viața soțului ei.

Ea a dezvăluit că fiul lor s-a rușinat atunci când a văzut fotografiile din album.

„Au fost foarte amuzante pozele pe care le-am găsit cu iubitele lui Dinu din liceu și facultate. Le mai văzusem eu pe acolo, mai trăsesem cu ochiul, dar de data asta i le-am arătat și lui Andreas și mi s-a părut foarte amuzant că el s-a rușinat când le-a văzut”, a declarat Deea Maxer.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img