vineri, 29 martie, 2024

Discutie premonitorie purtata de ”mogulul” Condrea cu unul dintre partenerii lui de afaceri: ”Daca nu mor, astia imi vor da 25 de ani de puscarie!”

Distribuie:

Publicat:

Detalii halucinante ies la suprafata in ancheta legata de moartea patronului ”Hexi Pharma”. Cu doua saptamani inainte de a-si gasi sfarsitul, Dan Condrea i s-a confesat unuia dintre partenerii de afaceri care i-a fost si coleg de facultate. Se temea ca va fi condamnat la 25 de ani de inchisoare.

”Am vorbit cu Dan si mi-a ramas in minte discutia de atunci. Mogulul (n.red. – asa ii spuneau cunoscutii lui Condrea) mi-a zis ca <<Ba, daca nu mor, astia imi vor da 25 de ani de puscarie. Sunt pusi rau pe mine!>>”, ne-a relatat sursa noastra o discutie purtata cu patronul ”Hexi Pharma”.

De altfel, ”Mogulul” i s-a destainuit ca isi luase masuri de protectie: ”De mai multa vreme, scosese telefoanele din firma ca sa nu mai vorbeasca nimeni pe ele. Angajatii comunicau pe Messenger, pe WhatsApp, pe Facebook. Se simtea mai in siguranta. Mi-a spus ca e filat si cand doarme, ca e ascultat si pe toaleta. Chiar am glumit atunci cu el. I-am spus <<Mogulule, tu ai scos telefoanele de zgarcit ce esti, sa nu mai platesti! Asa era Dan. Cand mergea la restaurant comanda apa plata ca sa nu incarce nota. Eram obisnuiti cu el!>>”, ne-a mai marturisit sursa noastra.

Anchetatorii au luat urma conturilor secrete detinute de Dan Condrea in Elvetia si Cipru

Pe de alta parte, in perioada urmatoare, procurorii vor chema la audieri mai multe persoane suspectate ca l-ar fi ajutat pe Condrea sa scoata din Romania sume mari de bani pe care patronul ”Hexi Pharma” le-ar fi depozitat in banci din Elvetia si Cipru. Din informatiile culese de catre anchetatori ar fi reiesit deja ca omul de afaceri le platea ”carausilor” biletele de avion dus-intors si ii trimitea fie la Zurich, fie la Nicosia avand asupra lor intre 10.000 si 15.000 de euro cash. Acolo, banii erau depusi in conturile lui Condrea. Despre un asemenea cont, detinut de ”mogul” in Elvetia, au aparut in ultima vreme date certe, insa procurorii au intrat acum pe fir ca sa gaseasca toate celelalte depozite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img