joi, 28 martie, 2024

Discutie Raed Arafat – Liviu Dragnea, dupa aparitia zvonurilor ca fondatorul SMURD urmeaza sa fie schimbat din functie

Distribuie:

Publicat:

Raed Arafat, fondatorul SMURD si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar putea sa fie schimbat din functie de Guvernul Grindeanu. O decizie in acest sens nu a fost luata in discutie in mod oficial, insa exista voci in sistem care doresc sa promoveze mai multe modificari, printre care si inlaturarea lui Arafat.

Potrivit unor surse politice, pe langa schimbarea lui Arafat din functia de sef al DSU, se mai doreste si mutarea SMURD de la Ministerul Afacerilor Interne (IGSU) la Ministerul Sanatatii, in subordinea Ambulantei, cu un alt sef.

Raed Arafat,fondatorul SMURD, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Sinteza Zilei, ca a purtat o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea:

“Eu am avut o discutie cu domnul Liviu Dragnea. Sistemul urmeaza sa fie dezvoltat mai departe, pe logica pe care a fost construit. Dansul mi-a spus sa nu iau in seama cele aparute in presa in ultima perioada. Eu am vazut de ceva timp, am refuzat sa le comentez. O parte din ele stim cu totii de unde au aparut si cum s-au propagat.”

“Domnul Dragnea aflase deja de aceasta idee si am vorbit pe acest subiect. Mi-a spus sa nu iau in seama aceste zvonuri. Interesele nu sunt doar pe parte medicala. Dar si pe parte de protectia incendiilor, unde exista alte interese. Cum e chestia cu masinile care pazesc si institutii publice si localuri private. Era in plan ca fiecare punct mare sa aiba un echipaj. Noi am anulat acest ordin si au fost multe nemultumiri. In Spitalul Floreasca, de exemplu, era o chirie de 11.000 de euro pe luna, pentru o masina second hand care sa fie acolo prezenta permanent”, a explicat Raed Arafat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img