vineri, 29 martie, 2024

Divortul dintre Barack Obama si Michelle. Ce a spus fosta prima doamna a SUA despre casnicie

Distribuie:

Publicat:

Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri, Michelle si Barack Obama ar fi divortat dupa 27 ani de casnicie. Fostul presedinte alStatelor Unite si sotia sa ar parcurge o grava criza in relatie, scrie revista americana Globe, citata de ziarul spaniol ABC. 

Divortul lui Barack Obama de Michelle a parut initial a fi un zvon care capata contur. Fostul presedinte al Statelor Unite a decis sa petreaca mai putin timp in compania sotiei sale si a celor doua fiice, Malia (21 de ani) si Sasha (18 ani), preferand sa calatoreasca in jurul lumii din motive profesionale. Astfel, Barack Obama a lasat educatia fetelor in grija exclusiva a mamei lor, noteaza Agerpres.

La aceasta problema s-a adauga nemultumirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite fata de sotul ei care nu si-ar fi respectat promisiunea de a o lasa pe ea la conducere. Acestea ar fi unele dintre motivele pentru care sotii ar fi decis sa mearga fiecare pe drumuri separate.

Nu este prima oara cand exista speculatii privind o posibila criza in relatia sotilor Obama, unul dintre cele mai indragite cupluri americane. Zvonurile au fost alimentate si de afirmatiile lui Michelle Obama, potrivit careia casnicia este grea. In momentul ascensiune in cariera sotului ei, ea a marturisit ca au crezut printr-o usoara criza, fiind nevoiti sa faca terapie de cuplu. 

Mai mult, mai multe reviste si ziare americane au scris ca cei doi soti dorm in camere separate si ca nu mai exista relatii intre ei. Mai mult, Barack Obama ar fi spus ca sotia sa, Michelle, este o persoana rece, egoista si distanta.

Niciunul dintre soti nu a dorit sa faca deocamdata declaratii pe aceasta tema. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img