joi, 25 aprilie, 2024

Documente online la AJOFM Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In vederea reducerii riscului de transmitere a coronavirusului Covid19 depunerea documentatiilor lunare de catre toti angajatorii care au in derulare conventii incheiate conform legii nr. 76/2002, se va face, cu prioritate, prin e-mail, certificate prin semnatura electronica (petronela.cretu@vs.anofm.ro- pentru art. 85 si mirela.solomon@vs.anofm.ro pentru art. 80) sau prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa institutiei: str. Spiru Haret, nr. 5, Vaslui.

In conformitate cu art. 54 alin. 7 din respectiv art. 59 alin 8 din HG 174/2002 cu modificarile si completarile ulterioare angajatorii care opteaza pentru transmiterea pe email a documentelor lunare trebuie sa detina certificat calificat eliberat in conditiile legii nr. 455/2001 republicata privind semnatura electronica.

In cazuri strict exceptionale angajatorii pot depune documentele lunare la agentiile locale in a caror raza teritoriala isi au sediul.
In situatia actuala este important ca fiecare dintre noi sa dea dovada de RESPONSABILITATE,  RESPECT si GRIJA pentru toti cei din jurul nostru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img