vineri, 29 martie, 2024

Doi copii din Suceava au ajuns intoxicati cu fum la Spital: Camera in care se aflau a fost cuprinsa de flacari, micutii fiind salvati de vecini

Distribuie:

Publicat:

Doi copii din Salcea au ajuns, marţi, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Suceava, după ce s-au intoxicat cu fum într-un incendiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, potrivit agerpres.ro.

 

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD, dar şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, a fost un început de incendiu care s-a manifestat doar în camera în care se aflau copiii, în vârstă de doi ani şi jumătate şi un an şi jumătate.

Focul a fost stins de vecini până la venirea pompierilor iar din interior au fost scoşi cei doi copii.

Copilul mai mare a fost intubat şi stabilizat iar cel mic era în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat, după care, împreună cu mama lor, au fost transportaţi la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile lângă sistemul de încălzire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img