vineri, 19 aprilie, 2024

Doi frati din Ucraina depistati cu sedere ilegala in Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Politistii Inspectoratului General pentru ImigrariBiroul pentru Imigrari Vaslui, in cooperare cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, au desfasurat, la data de 04 februarie 2016, o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a  cetatenilor straini, pe raza de competenta.

In cadrul activitatilor, au  fost  depistati  cu sedere  ilegala, doi cetateni straini, un adult si un minor, frati, din Ucraina care la expirarea dreptului de sedere, nu au intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

In urma verificarilor, politistii de la imigrari au constatat ca persoanele depistate sunt membri de familie ai unor cetateni romani si au fost indrumati sa se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrari Vaslui, cu documentele necesare in vederea reglementarii dreptului de sedere in scop de reintregirea familiei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu institutiile cu atributii in mentinerea unui climat de ordine si liniste publica in randul comunitatii noastre, atragand atentia cetatenilor straini sa acorde interes in ceea ce priveste reglementarea dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

Contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniul migratiei si va invitam sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu la telefoanele 0235303450 sau 0235303454 ori vizatand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img