vineri, 29 martie, 2024

Doi hoti clujeni s-au trezit cu mascatii in casa! Operau in magazinele din Iasi

Distribuie:

Publicat:

La data de 8 ianuarie, politistii Sectiilor de Politie Urbana 1 si 4  si Sectiei 4 Politie Rurala Miroslava cu sprijinul luptatorilor SAS au pus in aplicare doua mandate de aducere emise pe numele a doi tineri, de 22 si 26 ani, ambii din judetul Cluj banuiti de comiterea a 4 furturi din societati comerciale de pe raza municipiului Iasi.

Astfel, cei doi au fost condusi la sediul Sectiei 4 Politie Urbana Iasi, unde au fost audiati, iar in baza probatoriului administrat in cauza au fost fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, fiind introdusi in Arestul IPJ Iasi.

"Din cercetari a rezultat ca, la data de 28 decembrie, cei doi tineri, cel mai probabil in baza unei intelegeri prealabile ar fi sustras un laptop dintr-o societate comerciala, dupa ce ar fi indepartat sistemul antifurt de pe ambalaj. Ulterior ar fi sustras din alta societate comerciala 6 sticle de sampanie care le-ar fi ascuns sub haine, cauzand un prejudiciu in valoare de 1.897,86 lei. De asemenea, la data  de 29 decembrie, ar fi sustras din doua magazine patru boxe portabile cauzand un prejudiciu total in valoare de 5.499,60 lei", au precizat reprezentantii IPJ Iasi.

La data de 9 ianuarie, acestia vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img