vineri, 19 aprilie, 2024

Doi ministri si un secretar de stat, chemati la raport in fata premierului Romaniei. Scandalul a pornit de la achizitia de ambulante

Distribuie:

Publicat:

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Raed Arafat si ministrul de interne, Carmen Dan, ar urma sa se intalneasca in cursul dupa amiezii de luni la sediul Guvernului, au declarat surse oficiale. 

Printre temele abordate s-ar afla si achizitia de ambulante.

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a afirmat ca functionari din cadrul Ministerului Sanatatii au “sabotat” continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanta si SMURD si ca anuntul ministrului Florian Bodog privind demararea procedurii de achizitie pentru ambulante “ascunde multe adevaruri nespuse”, fiind, in opinia sa, “un anunt al intarzierii achizitiilor de ambulante”.
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, sustine ca motivele care au determinat “disputa publica” pe tema achizitiilor de ambulante pentru SMURD, sunt “artificiale” si considera ca problema poate fi rezolvata cu “o directa comunicare”. 
Intr-un comunicat de presa transmis, duminica, de catre Ministerul Sanatatii, Bodog afirma ca are “toata deschiderea si determinarea” pentru identificarea unei solutii adecvate, impreuna cu toti cei care au responsabilitati in domeniu.

sursa: Agerpres

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img