miercuri, 24 aprilie, 2024

Doi miri din Suceava au rămas fără plicurile cu banii de la nuntă, după ce un vecin ar fi intrat în casă și le-a furat. Au pierdut 17.800 de euro

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri căsătoriți din Suceava nu au parte de luna de miere, pentru că a doua zi după eveniment, atunci când petreceau la ciorba de potroace, au rămas fără plicurile cu banii de la nuntă. Mirele îl bănuiește pe un vecin, care ar fi intrat în casa lor și i-ar fi jefuit de cei 17.800 de euro.

Doi miri din Suceava au rămas fără plicurile cu banii de nuntă! Bărbatul îl bănuiește deja pe un vecin de furt, asta pentru că și-a găsit locuința răvășită după jaf. Totul s-a întâmplat în timp ce tinerii petreceau a doua zi, la ciorba de potroace. Ai pierdut 17.800 de euro.

Doi miri au rămas fără plicurile cu banii de la nuntă

Cei doi miri au avut parte de o nuntă de vis, dar nici fericirea că au făcut marele pas nu îi liniștește, după ce au rămas fără bani. Bărbatul a mărturisit că a lipsit de acasă între orele 15.00 și 21.45, iar când a ajuns mare i-a fost șocul să vadă că teancurile de euro nu mai sunt.

Aceștia și-au găsit casa vraiște după jaf. Mirele susține cu tărie că un vecin ar fi vinovat, care ar mai fi făcut astfel de furturi în Suceava. Cu atât mai mult, bărbatul a ținut să precizeze și că l-ar fi văzut în timp ce stătea la „pândă”.

„Sâmbătă am făcut petrecerea de după eveniment. Am lipsit de acasă între orele 15.00 şi 21.45. Când am ajuns acasă am constatat că geamul şi plasa sunt deschise. Soţia a fugit rapid la uşă. Şi în casă era totul vraişte. (…) Mai are câteva la activ prin Suceava. Tot aşa, case făcute, acelaşi stil. Stătea cumva la pândă, era speriat. Ori mai era cu cineva, ori aştepta să intre el. Ori stătea de şase acolo”, a mărturisit bărbatul, pentru observatornews.ro

Nu mai au bani, dar trebuie să achite datoriile după nuntă

Cei doi miri sunt șocați, mai ales pentru că se gândesc la tot ce e mai rău, inclusiv la faptul că acest furt le-ar aduce ghinion după căsătorie. Cu atât mai mult, aceștia au rămas fără bani, dar trebuie să achite datoriile de nuntă.

„Am achitat ce am avut la sală acolo. A doua zi mai aveam de făcut nişte plăţi, cu nişte prăjituri, datorii la prieteni”, a adăugat acesta, pentru sursa citată mai sus.

Mirilor din Suceava nu le vine să creadă că după un eveniment atât de special din viața lor s-a putut întâmpla așa ceva. Cei doi speră că își vor avea suma înapoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img