vineri, 19 aprilie, 2024

Doi vasluieni, in cantonament cu nationala

Distribuie:

Publicat:

Selectionata Romaniei formata din jucatori nascuti in anul 2001 va efectua un cantonament de pregatire in perioada 24 iulie – 1 august, la Cheile Gradistei.

Reunirea lotului pregatit de Sorin Colceag va avea loc luni, 24 iulie, la Mogosoaia, de unde se va pleca spre Cheile Gradistei.

Printre jucatorii convocati se numara si vasluienii Marcel Chiorean si Auras June. Cei doi provin de la Sporting Juniorul, unde il au ca antrenor pe Cornel Cracea. In acest an, cei doi au castigat, alaturi de echipa vasluiana, titlul national la Under 17.

Reprezentativa tricolora se pregateste pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa in turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. In perioada 23-29 octombrie 2017, Romania va fi gazda unei grupe in care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg si Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 si 2 si cele mai bune patru dintre formatiile care se vor clasa pe locul 3 in cele 13 serii din prima faza se vor califica in ultima faza (turul de elita).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img