joi, 28 martie, 2024

Doinita Oancea a luat foc! Vorbeste despre cum i-a furat Lora iubitul!

Distribuie:

Publicat:

Desi niciodata nu au confirmat ca au o relatie amoroasa, Lora si Ionut Ghenu, fostul logodnic al Doinitei Oancea, au fost surprinsi de catre paparazzi de mai multe ori impreuna, destul de apropiati. Pana acum insa, niciodata nu au marturisit ca se iubesc, ba din contra, au spus mereu ca ii leaga doar o relatie profesionala.

In ultima perioada insa, cei doi nu par sa se mai ascunda de nimeni. Nici nu ar avea motive, desigur, atata vreme cat Lora e femeie divortata, iar Ionut nu mai e intr-o relatie cu Doinita Oancea. La botezul fetitei lui Pepe, Lora si Ionut nu s-au mai ferit: au dansat imbratisati si chiar s-au si lasat fotografiati.

Mai mult, recent, la Media Music Awards, ce a avut loc la Sibiu, Ghenu nu s-a dezlipit de Lora pe toata perioada evenimentului. Si-au facut aparitia in culise, tinandu-se de mana, exact a doi indragostiti.

Imaginile cu cei doi tinandu-se de mana nu au uimit-o pe Doinita Oancea, fosta iubita a lui Ghenu si una dintre cele mai bune prietene ale Lorei. Actrita a bufnit in ras si, desi era destul de prinsa cu treaba, ne-a dat o declaratie referitoare la acest subiect.

“Nu e un subiect de interes pentru mine si nici nu-mi spuneti nimic nou. Daca tot vreti o parere, va pot spune atat: consider ca era momentul sa-si faca publica relatia! A marturisit de acum un an ca-si dorea ca “Ghenu sa isi faca curaj”… asadar, ma bucur sincer pentru ea ca “intr-un final” s-a intamplat asta, mai ales ca stiu cat de mult a suferit din dragoste in ultimii doi ani! Nu e treaba mea!”, a declarat Doinita Oancea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img