joi, 28 martie, 2024

Doliu imens in Romania ! A murit un politician

Distribuie:

Publicat:

Doliu în administrația publică! O veste cumplită s-a răspândit în România. Subprefectul județului Sălaj a murit în timpul unei întâlniri de lucru. Alte trei persoane au fost rănite. Din cauza vântului puternic, acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste ei. Nu s-a mai putut face nimic pentru Virgil Țurcaș.

Incident transformat în tragedie, în județul Sălaj
Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit marți, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui incident petrecut la Hurez, în comuna Horoatu Crasnei. Din primele informații apărute în spațiul public rezultă că din cauza vântului puternic, un acoperiș s-a prăbușit peste aceștia în timp ce participau la un eveniment. Ei se aflau sub un foișor în localitatea Hurez.

La fața locului a intervenit un echipaj de pe Ambulanță care l-a resuscitat pe subprefect. Acesta era grav rănit, în stare de inconștiență. Din nefericire, medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul. Alte trei persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale.

Azi, în jurul prânzului, dispeceratul ISU-Ambulanță a primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje (o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ), au transmis pompierii.

Dosar penal în cazul subprefectului ucis de un acoperiș

Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, după cum a transmis prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Instituția Prefectului Sălaj a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia îndoliată. În vârstă de 52 de ani, Virgil Ţurcaş a fost prefect al judeţului Sălaj în perioada ianuarie 2000 – octombrie 2000 şi decembrie 2019 – martie 2021, respectiv subprefect din martie 2021 până în prezent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img