joi, 25 aprilie, 2024

Doliu in lumea artistica! Un cunoscut muzician a murit intr-un accident rutier. Avea numai 38 de ani.FOTO

Distribuie:

Publicat:

David Zablidowsky, cu numele de scena – David Z., basistul trupei  Adrenaline Mob, a murit in urma unui accident rutier.

Trupa de rock Adrenaline Mob a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia basistul formatiei, in varsta de 38 de ani, a decedat. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite. Fostul membru al Adrenaline Mob, John Moyer, l-a identificat pe David Z. (nume complet David Zablidowsky), care s-a alaturat trupei in acest an.

Accidentul mortal a avut loc in apropiere de Micanopy, Florida. Potrivit Gainsville.com, autovehiculul cu care formatia se deplasa a avut o pana de cauciuc si a fost nevoie sa traga pe dreapta pentru a remedia defectiunea. Masina care stationa a fost lovita de un TIR. In urma impactului, autovehiculul aflat pe marginea drumului a luat foc, iar David Z. a murit. Alte sase persoane au fost ranite, trei dintre acestea aflandu-se in stare critica.

Starea celorlalti membri ai formatiei nu este inca cunoscuta, dar politia a confirmat ca printre cei raniti s-ar afla si membrii trupei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img