vineri, 29 martie, 2024

DOLIU in lumea fotbalului romanesc! Baiatul unui fost fotbalist a murit la 14 ani

Distribuie:

Publicat:

Denis Pascovici, baiatul fostului jucator Cosmin Pascovici, s-a stins din viata joi seara, conform unui mesaj postat de Federatia Romana de Fotbal pe pagina oficiala de Facebook.

„In aceasta seara s-a stins din viata Denis, baiatul fostului international Cosmin Pascovici. Tatal sau le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinta a fiului aflat in suferinta dupa un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucatorii echipei nationale l-au primit acum, la sedinta dinaintea partidei Lituania-Romania.

Federatia Romana de Fotbal si Echipa nationala de fotbal a Romaniei transmit condoleante si sunt alaturi de familia indurerata. Odihneste-te in pace, Denis!”, se arata in mesajul postat de Echipa nationala de fotbal, pe Facebook.

Denis (13 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile. Inca de la varsta de doi ani a suferit mai multe interventii pe creier pentru indepartarea unei tumori. Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat in scaunul cu rotile.

Mama lui Denis, Ionela Adina Pascovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook: „Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu si te voi pastra pe veci in inima mea, pentru ca acolo ai locul tau, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodata!”, e mesajul de adio al mamei lui Denis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img