vineri, 19 aprilie, 2024

Doliu in lumea muzicii romanesti. Un cunoscut interpret s-a stins din viata

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva zile, Nelu Sarbu, un interpret indragit de muzica populara, a murit. Acesta fusese internat in spital chiar cu o zi inainte sa treaca in nefiinta.

Nelu Sarbu s-a stins din viata la varsta de 61 de ani. Indragitul interpret de muzica populara a fost internat in spital, cu o zi inainte sa moara.

Potrivit adevarul.ro, Nona Anton, fiica artistului, a relatat ca acesta s-a simtit rau, iar sotia sa a sunat de urgenta la Ambulanta. Acesta s-a stins din viata la nici o zi dupa ce a fost internat in spital, pe data de 28 ianuarie.

"Pe 27.01.2018, dimineata, mama a chemat Ambulanta. Tata acuza umflaturi, transpiratie si tuse. A venit un echipaj si i-a preluat pe amandoi la spital cu viroza. In spital i-au facut o glucoza, iar pe la ora 12.30-13.00 au venit acasa amandoi. Apoi, tata scuipa sange si i-am spus ca nu este de bine, hai sa chemam iar ambulanta. Cand am chemat iar ambulanta, la 15.30, ne-au spus ca au mai venit o data dimineata si ca «ce faceti cu Ambulanta, taxi?». I-am facut valiza, i-am luat pijamale, pe buna baza ca il interneaza. Un om care scuipa sange nu poti sa-i dai drumul acasa. L-au dus inapoi la urgente unde i-au facut glucoza si un calmant. Tata spunea «ma doare in stanga, nu mai pot, nu mai pot»", a declarat Nona Anton, fiica artistului.

Dragos Bucur si Dana Nalbaru s-au mutat in Olanda impreuna cu copiii lor! De ce au luat aceasta decizie?

In mod surprinzator, la inceputul acestui an, Dragos Bucur confirma zvonurile aparute pe aceasta tema, renuntand a mai fi prezentatorul emisiunii "Visuri la Cheie".

Dragos Bucur le-a multumit colegilor care au fost implicati in "Visuri la Cheie", dar nu a explicat care au fost motivele plecarii sale din emisiune: «Visuri la cheie» este cel mai lung proiect de televiziune in care am fost implicat vreodata si imi va ramane intodeauna aproape de suflet. Le multumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit. Dar adevarul este ca sunt in primul rand sot si tata, apoi actor, producator de filme”.

Dana Nalbaru, a anuntat ca, alaturi de copii, se va muta in Olanda, la Amsterdam, acolo unde Dragos se pregateste pentru a incepe filmarile in cadrul unui proiect cinematografic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img